Novosti

31/10/2013

Uskoro novi serijal Rojc Showcasea

U petak, 1. studenog 2013. godine počinje novi serijal događanja pod nazivom Rojc Showcase, koji se jednom mjesečno odvijaju u klubu Monte Paradisa, u podzemlju bivše vojarne Karlo Rojc u Puli. Na sceni će od 22.00 do 04.00 sata uz već poznate starosjedioce, renomirane pulske DJe/producente 207 i L Jay-a iz Seasplash Pula Crew-a, očekuju vas nastupi i brojnih gostiju.

Riddim Tuffa, trenutačno na praškoj adresi, probio se u kratkom roku na svjetsku dub scenu. Iza njega stoji već vrlo lijep broj izdanja, uključujući one na vinilu. Kroz izdanja surađivao sa vokalima kao što su Little Kirk, Shanti D, Solo Banton, Brother Culture i King General. Svoju produkciju uglavnom izdaje na vlastitom labelu jednostavnog imena, Tuffa Dubs, a izašlo je i nekoliko remikseva na Reggae Roastu i Vibration Labu

DJ Verso dolazi iz Slovenije, na sceni je prisutan od 2006 godine. Svojom selekcijom pokušava zadovoljiti sve ukuse od roots reggae slušatelja do najzahtjevnijih dancehall plesača. Do sad je nastupao na Soča Riversplashu, Overjamu, na reggae/dancehall eventima u Ljubljani, Kopru, Mariboru, Celju,Murski Soboti, Zagrebu, Puli i Klagenfurtu.

Hosted by MC HOT STEPPA dolazi iz Pule i od 2006. godine aktivno se bavi glazbom i izvodi roots reggae i dancehall, a u zadnje 2 godine se sve više pojavljuje kao pratnja drum n' bass, jungle i dubstep dj-evima i producentima. Od samog početka je dio vokalna postave Kingshango Soundsystema i dio grupe 2 Steppaz. Dugogodišnji je član Udruge za mlade ''Metamedij'' u čijim prostorijama odrađuje tonske probe i snima. Od 2011.godine sudjeluje u projektu radijske emisije pod imenom Pulap Reggae Station kao član i voditelj. Do sada je nastupio na domaćim,stranim i svjetskim festivalima kao što su SeaSplash Festival,Soca RiverSplash Festival,Overjam Reggae Festival,Outlook i Dimensions Festival, Reggae Konferencija te mnogim drugim eventima.

Podršku ovom eventu pružili suGrad Pula, Turistička zajednica grada Pule, HRT Radio Pula, Reggae HR i Kingston - vinyl & CD shop.