Novosti

12/11/2013

Druga radionica iz ciklusa "Potakni kreativnost" Udruge Metamedij

Udruga Metamedij organizira video radionicu naziva "Videoskok" u DC Karlo Rojc koja započinje 19. studenog 2013. godine u 18.00 sati u trajanju od deset dana. Radionica je osmišljena na način da privuče mlađu populaciju koja je zainteresirana da zakorači u nešto inovativniji pristup svijet glazbenih video spotova. Ideja je da se u dogovoru sa već renomiranim izvođačima kao i onima manje poznatima, mladim sudionicima pruži prilika susresti se s profesionalnom produkcijom te putem timskog rada naprave kvalitetan video broj koji će kasnije biti plasiran sa strane odabranog izvođača.

"Videoskok" je radionica za izradu glazbenih videa spotova na kojoj će se koristiti pjesme već renomiranih izvođača. Cilj radionice je pokušati sa polaznicima video radionice odabrati 1 pjesmu s kojom će se onda obraditi sve faze video stvaralaštva, od početne ideje do montaže i finalne realizacije glazbenog video spota. Pojašnjeni će biti elementi potrebni za izradu glazbenog videa: analizu video spotova na teoretskom nivou, predavanja o formi i stilskim odrednicama medija, scenariju, produkciji i organizaciji, budžetu, tehnikama snimanja, režiji itd.

Na radionicu se mogu prijaviti sve osobe  od 18 do 35 godina popunjavanjem prijavnice koja se nalazi ovdje.Popunjenu prijavnicu treba poslati nacontact@metamedia.hr do 18. 11. 2013.