Novosti

26/11/2013

U tijeku izgradnja prometnih površina, oborinske odvodnje i javne rasvjete dijela Ulice Škokovica

Počekom studenoga 2013. godine započela je izgradnja prometnih površina, oborinske odvodnje i javne rasvjete dijela Ulice Škokovica u Puli, točnije od profila 5 do profila 13 prometnice. Radovi se odvijaju prema sklopljenom Ugovoru o izvođenju radova na izgradnji prometnih površina, oborinske odvodnje i javne rasvjete, odnosno prema sklopljenom Okvirnom sporazumu za izgradnju prometnih površina, oborinske odvodnje i javne rasvjete dijela Ulice Škokovica. Izvođač radova je TGT-ADRIATIK d.o.o. Pula kao najpovoljniji ponuditelj po provedenom javnom natječaju.

Vrijednost ugovorenih radova prema iznosi 719.328,04 kuna s PDV-om.

Podizvođač radova na izgradnji elektromontažnih radova javne rasvjete dužine oko 180 metara je EL.PE.S d.o.o. Pula, dok je podizvođač na kolničkoj konstrukciji - asfalt Cesta d.o.o..

Glavni nadzor obavljat će društvo Pontifex d.o.o., a ugovoreni rok izgradnje, koja je započela 5. studenog 2013. godine, je 35 radnih dana.

Radovi se odvijaju sukladno Potvrdi glavnog projekta, izrađene izvedbene projektne dokumentacije i Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture za 2013. godinu.