Novosti

03/12/2013

Grad Pula omogućio besplatan parking za potrebe klizališta

Jučer je na pulskoj Rivi službeno otvoreno pulsko klizalište. Nova lokacija je odabrana upravo kako bi bilo dostupnije svim građanima Pule. Grad Pula je u suradnji s trgovačkim društvom Pulaparking d.o.o. osigurao iza 14.00 sati besplatan parking za sve korisnike klizališta. Naime, roditelji koji sa svojom djecom dođu na klizanje moći će svoje vozilo parkirati na parkirna mjesta oko klizališta koja će biti besplatna sve dok klizalište bude u funkciji.



Klizalište će biti otvoreno sve do 02. veljače iduće godine, i to od ponedjeljka do četvrtka od 10.00 do 23.00 sata, a od petka do nedjelje od 10.00 do 01.00 sat.



Javna ustanova Pula sport, odnosno Grad Pula omogućit će besplatno klizanje djeci s područja Grada Pule (djeci predškolskih ustanova i škola, članovima sportskih klubova s područja grada Pule i ostalih organizacija kojima je rad usmjeren prema odgoju, obrazovanju i zdravlju djece) u terminu do 16.00 sati. Klizanje će biti moguće isključivo u grupama i uz pratnju trenera/voditelja. U vremenu iza 16.00 sati te nedjeljama i praznicima, klizalište će biti otvoreno za sve građane.