Novosti

06/12/2013

Bogata ponuda na pulskim tržnicama povodom blagdana

Prosinac na pulskim tržnicama donosi bogatiju ponudu i razne programe. Tako će već danas nakon dolaska na Rivu i prolaza Portaratom, dječica moći dočekati Sv.Nikolu na trgu pored tržnice u centru Pule oko 11.30 sati.

U subotu, 7. prosinca od 9.00 do 13.00 sati, manifestacija Mirisi i okusi Istre se seli na tržnicu Veruda te donosi bogatu ponudu autohtonih proizvoda istarskih proizvođača.

Istovremeno na trgu pored zgrade tržnice u centru grada s početkom u 10.00 sati AB Original i gosti predstavit će se posjetiteljima prigodnim plesnim programom. Članovi grupe pokazat će i svoje vještine u brakdanceu i street danceu.

Također 7. prosinca, na prvom katu tržnice predstavnici tvrtke Radix Istra d.o.o. i Udruge gljivara Sunčanica pripremit će degustaciju rižota s gljivama. Na lokaciji ispred trgovine Sapori, prigodno će biti serviran rižot u velikim kolutima sireva marke Grana Padano te će se oko 11.00 sati moči i degustirati. Navedena degustacija je ujedno i poklon svim posjetiteljima prvog kata zgrade tržnice.

Izlagači na tržnici Veruda, Pula, 07. prosinca 2013. godine:

OPG BAĆAC

OPG FIORE

RADOLA SUVENIRI

BLONDI

FRUTKO

OPG VITASOVIĆ

OPG BODIŠ

OPG STIPANČIĆ     

PRŠUTANA BANI

OPG PREDAN

AZZRI

OPG KRIVIČIĆ

MARTA GRŽETIĆ, izrada suvenira

A&Ž MED BUZET

OPG BRIG