Novosti

11/12/2013

Nova Kraš Bonbonnière u Puli obogatit će program prosinca u gradu

Najveća hrvatska konditorska kompanija Kraš danas je u centru Pule, na Trgu Portarata 7, otvorila vrata još jedne Bonbonnière Kraš i zanimljivim sadržajima dodatno obogatila program prosinca u gradu.

Na otvorenju okupljene su pozdravili član Uprave Kraša Darko Radišić te pulski gradonačelnik Boris Miletić, koji je istaknuo kako je istinski ljubitelj Kraševih proizvoda. Miletić je otvaranjem bombonijere Bajadera simbolično otvorio novu Kraševu prodavaonicu u Puli i naglasio: "Izuzetno mi je drago da stavljamo još jedan, donedavno prazan gradski prostor, u funkciju. U ovoj suradnji s Krašem, Grad činimo ljepšim, a našu ponudu bogatijom i slađom, u kojoj će građani Pule uživati tijekom ovih blagdana."

"Budući da je naša Bonbonnière smještena pored Zlatnih vrata, mogu reći da smo u Pulu simbolično došli na velika vrata i donijeli čaroliju Kraša" rekao je Darko Radišić i najavio kako će Kraš do početka iduće turističke sezone pripremiti posebnu bombonijeru s prepoznatljivim motivima grada Pule kako bi dodatno obogatili turističku ponudu.

Ovu je priliku Kraš iskoristio i kako bi razveselio najmlađe i donirao 50 poklon paketa Domu za nezbrinutu djecu "Pula" koje je, u ime svojih štićenika, primila ravnateljica doma Davorka Belošević. Ravnateljica doma zahvalila se na darovima i napomenula kako je Kraš djeci blagdane učinio slatkima i veselima.

Za sve građane Pule Kraš je pripremio niz zanimljivosti pa su tako posjetitelji tijekom otvorenja mogli vidjeti čokoladnu fontanu, a mališane su zabavljale Ki-Ki maskote, galeb Stipe i panda Amanda iz popularnog Životinjskog carstva.