Novosti

20/12/2013

Brojne aktivnosti na tržnicama Centar I Veruda

Mnogobrojne su aktivnosti tijekom mjeseca prosinca koje se održavaju na pulskim tržnicama Centar i Veruda. Nakon što je manifestacija Mirisi i okusi Istre održana na tržnici Veruda prošlu se subotu ponovo spustila u centar Pule, pored zgrade pulske tržnice. Oko dvadesetak izlagača ponudilo je autohtone proizvode od suhomesnatih delicija, sireva, lavandinih proizvoda i raznih slastica, domaćeg meda, maslinova ulja, sve do ukrasnih predmeta od masline i nakita od maslinovog drva, a članovi zbora Nešpula su održali promenadni koncert.

Brojni su izlagači okupljeni pod nazivom manifestacije Mirisi i okusi Istre će ovaj petak, 20. prosinca, gostovati na rovinjskoj tržnici i to u vremenu od 9 do 13 sati. Više od dvadeset izlagača ponudit će svoje najbolje proizvode posjetiteljima rovinjske tržnice.

I ove subote, 21. prosinca, manifestacija Mirisi i okusi Istre održat će se na sad već tradicionalnom prostoru pored fontane i zgrade tržnice. Od 9.00 do 13.00 sati u ponudi će se moći pronaći štošta od originalnih proizvoda ali i onih delikatesnih, posebnih i tipičnih za Istru. Program za ovu subotu bit će upotpunjen dolaskom Djeda Mraza kojega očekujemo oko 11.00 sati. Djedica će doći na dva kotača pulskih bajkera iz kluba Twin Horn. Nakon dolaska u centar Pule, bajkeri će Djeda Mraza odvesti do pulskog klizališta Tivoli.

U mjesecu blagdanskog ugođaja i veselja, pojačane su aktivnosti na tržnicama u Puli. Tako ćete neke od izlagača moći pronaći svakoga dana u razdoblju od 21. do 31. prosinca, na istome mjestu. Jedino je 26. prosinca neradni dan za sve izlagače. Za 28. prosinca je najavljen koncert Puhačkog orkestra Grada Pule koji će svirati bečke valcere i polke te razveseliti građane od 11.00 sati.

Pulska Tržnica nastoji kreirati uvijek nešto više za svoje poslovne partnere, potrošače i korisnike usluga pulske tržnice, jer upravo je tržnica malena slika grada u kojem se nalazimo. Sve najbolje za blagdane i nadolazeću godinu želi svim građanima Tržnica d.o.o. Pula.