Novosti

20/12/2013

Proglašen najljepši zimski izlog Pule

Danas je proglašen najljepši izlog zimskog ciklusa akcije "Izbor najljepšeg izloga" - Božić 2013, a titulu pobjednika je odnijela trgovina "Kerver".

Izlog su medijima danas prezentirale djelatnice trgovine Katarina Dobronić i Aleksandra Benjak. Upravo su one zaslužne za inovativno božićno drvce iz izloga. Naime djelatnica Katarina je zajedno s obitelji sakupljala naplavljena drvca koje su potom zajedno aranžirale u originalan ručno rađen bor.

Novčanu nagradu od 1.000 kuna i naljepnicu za najljepši izlog uručila je direktorica TZ Pula Sanja Cinkopan Korotaj koja je nadodala kako se radi o izlogu za koji se vidi da je drugačiji, inovativan i vedar.

Lidija Mussi voditeljica Odsjeka za kulturu Grada Pule je istaknula kako bismo bili još zadovoljniji kada bi odaziv trgovaca za ukrašavanjem svojih izloga bio još veći. A za nagrađeni izlog je kazala da se vidi da je rađen s ljubavlju, te da je kreativan i poseban.

Na drugom mjestu se nalazi izlog Coin Casa, na trećem Čitaonica kluba umirovljenika, na četvrtom Muffin fashion store, na petom WGW, na šestom Ljekarna Forum, na sedmom Shoebedo. Posebne pohvale idu Bio & Bio trgovini, Ljekarni Forum i Maxim 2 trgovini koja ima lijepo uređen izlog unatoč činjenici što je trgovina <//span>zimi zatvorena.

"˜Maxim 2 bi mogao poslužiti kao uzor drugim sezonskim trgovinama da vode računa o uređenju izloga i zimi"™, istaknula je direktorica TZ Pula Sanja Cinkopan Korotaj koja zajedno s Gradom Pula organizira ovu akciju.