Novosti

07/01/2014

Poziv za dodjelu termina za ljetne programe u Areni

Temeljem Pravilnika za održavanje ljetnih programe u Amfiteatru Upravni odjel za kulturu objavio je Poziv za dodjelu termina za održavanje ljetnih glazbeno-scenskih programa u Amfiteatru za 2014. godinu, točnije za razdoblje od 15. lipnja do 31. kolovoza 2014. godine.

Pravo podnošenja prijave na Poziv imaju pravne i fizičke osobe koje se bave organizacijom glazbeno-scenskih programa.

Termine dodjeljuje Povjerenstvo za programe u prostorima kulturno-povijesnih spomenika, sukladno dinamici pristizanja prijava, a potvrđuje ih Gradonačelnik Grada Pule.

Termini za održavanje glazbeno-scenskih programa dodjeljuju se sukladno kriterijima iz Pravilnika za održavanje ljetnih programa u Amfiteatru.

Prijave će se zaprimati do popune svih raspoloživih termina.

Predlagatelji programa obvezni su ispuniti Prijavnicu za dodjelu termina u Amfiteatrukoju mogu podići u Odjelu za kulturu ili preuzeti na internetskim stranicama Grada Pule www.pula.hru rubrici Natječaji.

NaPrijavnicama treba naznačiti: zaOdjel za kulturu,a jedan primjerak obaveznotreba dostaviti i na e-mail adresu koja se nalazi na prijavnici.

Iako će se Prijavnice zaprimati do popune svih termina, pozivaju se organizatori da prijave program što ranije kako bi pridonijeli ubrzanju postupka dodjele termina za održavanje programa u Amfiteatru.