Novosti

28/01/2014

Održana humanitarna akcija za članove Udruge cerebralne paralize IŽ

Ove subote održana je humanitarna akcija u organizaciji Sportskog centra (SC) Tivoli i Udruge cerebralne paralize Istarske županije. Tijekom popodneva svi posjetitelji mogli su uživati u klizanju uz DJ Amadija, a kasnije i zaplesati uz muziku grupe In vino veritas. Donacijom od 10,00 kuna, posjetitelji su dobili bon za konzumaciju prigodnog menija i pića. Ukupno je sakupljeno 6.780,00 kuna, a sav prihod je namijenjen Udruzi za Projekt plivanja za djecu s cerebralnom paralizom. Odnosno sredstva će se utrošiti za edukaciju i doškolovanje instruktora plivanja koji rade na gore navedenom projektu.

"Vrlo smo zadovoljni odazivom građana, izuzetnom atmosferom na klizalištu i sakupljenom svotom novca. Zahvalni smo našim domaćinima iz SC Tivoli i klubu Pula In line koji su pomogli da naša djeca s cerebralnom paralizom iskuse čari klizanja i hokeja. Posebna zahvala ide grupi In vino veritas koja je donirala svoj nastup, te zboru Zlatne godine."izjavila je Lorena Lazarić Stefanović, predsjednica Udruge cerebralne paralize Istarske županije.

"Jako nam je drago da smo se uključili u humanitarnu akciju i više smo nego zadovoljni odazivom građana. Veseli nas da će se prikupljena sredstva koristiti za poboljšanje kvalitete života članova Udruge. Najveće je zadovoljstvo bilo gledati njihove osmijehe i veselje tijekom večeri. Sigurni smo da će se SC Tivoli ponovo i sljedeće godine uključiti u ovu akciju." istaknuo je Alen Maras, direktor SC Tivoli d.o.o. iz Pule.