Novosti

29/01/2014

Gimnazijalke i Š.T.U.T-ovci krenuli u obranu rukometnog naslova

U organizaciji Saveza sportova Grada Pule, u  Domu sportova Mate Parlov  počelo je prvenstvo Srednjih škola u rukometu u muškoj i ženskoj konkurenciji.  Natječe se šest Srednjih škola i  to redom  Gimnazija, Medicinska ,Š.T.U.T  ,Ekonomska ,Tehnička  te Strukovna.

Prošlogodišnji  prvaci ,Š.T.U.T  krenuli su u obranu svog naslova visokom pobjedom nad  Strukovnom 16:8, dok su  brončani Gimnazijalci  isto tako u pozitivnom ritmu  otvorili  prvenstvo  rezultatom 18:4  protiv Medicinara.

U ženskoj   konkurenciji  zlatne Gimnazijalke krenule su pobjedom 14:6  protiv Medicinarki  koje su  prošle godine osvojila  treće mjesto.  Međutim najugodnije iznenađenje kola bila je ekipa Strukovne škole  koja je već u prvom poluvremenu  napravila veliku gol razliku protiv Š.T.U.T-a te s drugom postavom u drugom poluvremenu  ostvarila uvjerljivu  pobjedu 18:5 i tako nagovijestila da ove godine imaju namjeru krenuti u borbu za zlato.

Drugo kolo igra se u srijedu  29.veljače s početkom  u 10:30 h, a igraju sljedeće ekipe u muškoj i ženskoj konkurenciji.  Tehnička -Strukovna, Ekonomska-Medicinska.