Novosti

29/01/2014

Najavljen prvi val izvođača za Outlook 2014

Outlook festival se vraća na tvrđavu Punta Christo nakon prošlogodišnjeg veoma uspješnog izdanja, za koje ponosno možemo reći da je bilo najbolje i najveće do sada, slaveći fuziju dub, reggae, hip-hop, drum "˜n"™ bass, garage, house i srodne glazbe i soundsystem kulture na prekrasnoj hrvatskoj obali. 7. izdanje Outlook festivala održava se od srijede 03.09. do nedjelje 07.09. 2014. godine na tvrđavi Punta Christo u Štinjanu.

Prvi najavljeni headliner Outlook festivala 2014. je  poznati Busta Rhymes. Na festivalu nastupit će najbolji svjetski izvođači, dj-i i producenti kao što su Barrington Levy, Horace Andy, DJ Premier, Buraka Som Sistema, Goldie, David Rodigan, DJ Marky, Andy C, Chronixx, Digital Mystikz, MJ Cole, DJ EZ, Floating Points, Special Request,  High Focus, Eliphino, My Nu Leng i moge druge zvijezde. Među debitantima na festivalu pronaći će se  imena poput Kaytranada, Onra, Jonwayne, Bishop Nehru i STWO. uz 200 ostalih izvođača koji će biti uskoro najavljeni

Svjetski poznati festival i dobitnik nekoliko nagrada za najbolje festivale, postavio je agendu sa prvoklasnom paletom izvođača na spektakularnim povijesnim lokacijama kao što je tvrđava Punta Christo i pulski amfiteatar Arena u kojem će se i ove godine specijalnim koncertom spektakularno otvoriti Outlook festival.

Sve informacije o Outlook festivalu 2014. i ostalim najavljenim izvođačima potražite na: www.outlookfestival.com.