Novosti

31/01/2014

Veljača u kinu Valli

Pred posjetiteljima kina Valli su brojni filmovi  u veljači koji su ujedno i u utrci za Oscra. Tako će se u kinu od 30. siječnja do 05. veljače prikazivati triler "Američke varalice", film Stevea McQueena "12 godina ropstva", američko-britanska adaptacija autobiografije Solomona Northup, te od 06. do 12.  veljače biografsko kriminalistička drama Martina Scorsesea "Vuk s Wall Streeta".

U periodu od 13. do 19. veljače  slijede tri drame nominirane za Oskara i to redom "Philomena" Stephana Frearsa, "Kolovoz u okrugu Osage" Johna Wellsa i "U glavi Llewyna Daviesa" braće Joea i Ethana Coena, te animirana avantura "Snježno Kraljevstvo" u 3D tehnici.

Tu su još i najnoviji filmovi za djecu kao "Snježna kraljica" i odlični dokumentarac o najpopularnijem mladom svjetskom tinejdžeru  Justinu Bieberu "Justin Bieber"™s Believe", Jona M. Chua, te jedan hrvatski dokumentarac "Gangster te voli".

Na programu se mogu pronaći razni akcijski filmovi "Odred za zaštitu", "Pompeji"  "Robocop" te jedna romantično znanstvena fantastika pod nazivom "Zimska priča".

Kraj bogate ovomjesečne filmske ponude zasladit će ljubljansko-pulski pisac i redatelj Goran Vojnović svojim najnovijim filmom "Čefurji raus" u petak, 21. veljače.