Novosti

03/02/2014

Četvrtfinale malonogometnog prvenstva srednjih škola

U organizaciji Saveza sportova Grada Pule održano je četvrtfinale malonogometnog prvenstva Srednjih škola Grada Pule. Četvrtfinalne otvorili su Tehnička 1 i Ekonomska 1. Tehnička je tijekom cijele utakmice  imala veći posjed lopte no, u prvom poluvremenu dobili su gol iz kontre a tek su se početkom drugog poluvremena uspjeli izjednačiti. U regularnom djelu završava 1:1, a spretnijima iz sedmeraca pokazali su se ekonomisti (2) koji su na kraju slavili 6:5.

U drugoj utakmici,onoj između Gimnazije i Š.T.U.T-a 2  gimnazijalci su se tijekom prvog poluvremena solidno držali i tako primili samo jedan gol.  Međutim u drugom poluvremenu  nisu uspijevali zadržati  brze Š.T.U.T ove igrače,te su tako primili još 5 golova  za konačnih 6:1. Najbolji strijelac Š.T.U.T-ove momčadi bio je Safet Ahmeti koji je postigao 3 gola.

Medicinari su nastavili svoju goliadu na ovom prvenstvu. Ovoga puta nova žrtva bila je  druga ekonomska momčad koja je primila  7 a dala 2 gola. Marin Stojčević,igrač medicinske ekipe postigao je 2 gola i tako postao vodeći strijelac na prvenstvu s postignutih 10 golova.

Zadnju utakmica četvrtfinala odigrali su Š.T.U.T 1 i Industrijsko -obrtnička. Rezultatom 4:1 bili su bolji igrači Š.T.U.T-a te su tako opravdali svoju ulogu favorita. Imala je momčad Ind.obrtničke nekoliko sjajnih prilika koje nisu uspjeli pretvoriti u pogodak, dok su s druge strane, Michel Bobić i Manolo Bilić iskoristili svaku priliku. Počasni gol za Ind.Obrtničku zabio je Deni Ivanković.

Rezultati četvrtfinala:

Ind.obrtnička -Š.T.U.T 1 (2) 1:4

Medicinska-Ekonomska (2) 7:2

Gimnazija -Š.T.U.T (2) 1:6

Tehnička (1)-Ekonomska(1)  1:1 (5:6)



Završnica se igra 11.veljače 2014

Ekonomska 1 -Medicinska 1

Š.T.U.T 1- Š.T.U.T 2