Novosti

07/02/2014

Za Valentinovo Love Shopping u 42 trgovine

Danas je uprostoru Turističke zajednice Pula održana tiskovna konferencija na kojoj je najavljen drugi po redu Love Shopping koji će se održati na Valentinovo, 14. veljače 2014. godine. U sklopu Love shoppinga, prema riječima direktorice TZ-a Sanje Cinkopan Korotaj, predviđena je i nagradna igra u periodu od 10. do 14. veljače. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi koji kupe bilo koji proizvod trgovina koje će biti označene plakatima i malim ljubavnim porukama. Nagrade će se izvlačiti u utorak, 18. veljače u prostorijama TZ Pula. U Love Shoppingu sudjeluju 42 trgovine, njih 38 daje nagrade i popuste, a četiri trgovine će sudjelovati samo s popustima.

Cinkopan Korotaj je pozvala građane da se u što većem broju odazovu akciji kupnje s popustima, a Elida Cerovac - Bakiš, inicijatorica manifestacije i predsjednica sekcije trgovačke djelatnosti pri udruženju obrtnika nadodala je kako spremno čekaju manifestaciju uz velike popuste.

Zadovoljstvo održavanjem manifestacije izrazila je zamjenica gradonačelnika Elena Puh Belci te je nadodala kako se nada da će naši sugrađani uživati u kupovini, druženju i uštedama.

Tajnik Udruženja obrtnika Pula Sergio Stupar je kazao kako ga iznimno veseli sudjelovanje u ovakvim akcijama koje postaju već tradicionalne. Istaknuo je i kako i naši trgovci imaju koristi jer se u te dane nešto više kupuje i troši.

Manifestaciju organiziraju TZ Pula, Grada Pula, HGK Pula i Udruženja obrtnika Pule.