Novosti

11/02/2014

Završeno razigravanje po skupinama

U Ponedjeljak je u dvorani Doma sportova "Mate Parlov" odigrano zadnje, treće kolo rukometnog prvenstva Osnovnih škola. Stoja je očekivano svladala  momčad Centra rezultatom 16:4 te tako potvrdila prvo mjesto u skupini. Vidikovac i Tone Peruška igrali su odlučujuću utakmicu za drugo mjesto u skupini i prolazak u drugi krug, bolji su bili učenici Vidikovca rezultatom 10:7. U skupini B Veruda je još jedanput pokazala svu svoju snagu  pobijedivši ovoga puta Monte Zaro 21:1, najraspoloženiji među igračima Verude bio je Jure Bonić koji trenutno predvodi listu strijelaca sa 21 postignutim golom. Zajedno s Verudom, u drugi krug prolaze i Šijanci nakon što su svladali momčad Kaštanjera 18:14 zauzevši tako drugo mjesto u skupini. 

U konkurenciji djevojaka Šijana i Kaštanjer igrali su ključnu utakmicu za prvo mjesto u skupini B. Tijekom cijele utakmice vodila se neizvjesna borba na terenu. Na kraju su ipak slavile Kaštanjerke koje su zahvaljujući dva postignuta gola Nike Terzić u zadnjim minutama  pobijedile rezultatom 6:5. Stoja je Prva u skupini A, dok su drugo mjesto zauzele igračice Vidikovca nakon što su pobijedile Centar 7:0.

Završnica u ženskoj  konkurenciji igra se u srijedu  12. veljače U Domu sportova Mate Parlov s početkom u 10:30h . Parovi polufinalnih susreta su:  Stoja -Šijana , te  Vidikovac Kaštanjer. Završnica u muškoj konkurenciji  igra se  13.veljače  u Domu sportova Mate Parlov s početkom u 10:30h.Parovi polufinalnih susreta su : Stoja - Šijana i Veruda - Vidikovac.

Djevojke

polufinale A

Stoja - Šijana

Polufinale B

Vidikovac -Kaštanjer

Dečki

Polufinale A

Stoja- Šijana

Polufinale B

Veruda- Vidikovac