Novosti

14/02/2014

Cvjećarnica Arco Iris najljepši izlog Valentinova 2014.

Povodom dana zaljubljenih Cvjećarnici Arco Iris  dodijeljena je nagrada za najljepši izlog Valentinova 2014. u Puli. Nagradu je uručila zamjenica gradonačelnika Elena Puh Belci istaknuvši kako je  za Grad vrlo važno da trgovci uređuju svoje izloge jer su oni izlog našega grada.

"Svi su se trgovci potrudili za ovu prigodu urediti svoje izloge",  kazala je direktorica Turističke zajednice Grada Pule Sanja Cinkopan Korotaj, posebno pohvalivši izloge trgovine Kraš bombonjera koja je zauzela drugo mjesto, Cvjećarnice Florami koja se našla na trećem mjestu i izlog trgovine Marija WGW na četvrtom mjestu. Na petom mjestu našla se željezarija Agrarija kojoj je upućena posebna pohvala za uloženi trud. Trgovine Shoe be do i Kerver dijele šesto mjesto, a na sedmom se nalazi Čitaonica kluba umirovljenika.

Marta Roce, vlasnica Cvjećarnice  Arco Iris, izrazila je zadovoljstvo osvojenom nagradom i otkrila kako joj je inspiracija za ovogodišnje uređenje izloga bila "Ljubav ispod kišobrana". Nadodala je kako ova cvjećarnica punih 18 godina intenzivno radina uređenju svojih izloga i uvijek nastoje biti što kreativniji.

Grad Pula i Turistička zajednica Grada Pule zajednički provode akciju izbora najljepšeg izloga kako bi potaknuli trgovine na uređenje svojih izloga tijekom čitave godine.