Novosti

18/02/2014

Hrvatska MMA liga započinje u Puli

Sve je spremno za veliki sportski spektakl koji će se ovoga vikenda održati u Puli, a riječ je o prvom kolu Hrvatske MMA lige na kojemu će rukavice ukrstiti 20 hrvatskih boraca u 5 težinskih kategorija. Na današnjoj konferenciji za novinare pulski je gradonačelnik Boris Miletić izrazio zadovoljstvo što će se ovaj sportski događaj održati u Puli, gradu gladijatora. "Ovi momci koji će se u Puli boriti pravi su moderni gladijatori, vjerujem kako će borbe biti fer i korektne te kako će na kraju pobijediti sportski duh i kako nitko neće biti razočaran. Ovom prilikom zahvaljujem se organizatorima što su došli u Pulu te se nadam da će ovako dobrih evenata biti još i više," kazao je Miletić.

Koordinator MMA lige Tomislav Novosel kazao je kako je prilikom odabira gradova lige Pula odmah bila prvi izbor te vjeruje kako će ovaj sportski događaj opravdati sva očekivanja. Proslavljani hrvatski borac ujedno i izbornik hrvatske MMA reprezentacije Zelg Galešić istaknuo je kako se MMA liga prati u 60 zemalja svijeta te da će pulski gledatelji moći prvi put gledati borbe u kavezu.

Inače, događaj počinje već u petak 21. veljače u 17,00 sati javnim vaganjem u podrumskim prostorijama antičke Arene dok će subotnji spektakl 22. veljače u Domu sportova Mate Parlov započeti već u 21,00 sat.

Od pulskih boraca nastupaju Milan Aščerić, Tonči Peruško i Ivan Bilić. Karte se mogu kupiti na blagajni Doma sportova Mate Parlov ili preko sustava Eventima.