Novosti

21/03/2014

Održan prijem predstavnika Udruge invalida rada

Povodom Nacionalnog dana invalida rada pročelnica UO za društvene djelatnosti Elvira Krizmanić Marijanović  i njezina pomoćnica Irena Peruško primile su predstavnike Udruge invalida rada Istre, koja ove godine obilježava svoju 45. godišnjicu postojanja.

Dopredsjednik Udruge Anton Borina prisutne je pobliže upoznao s radom Udruge istaknuvši kako onda danas broji 1 088 članova. "Glavni cilj Udruge promicanje je ljudskih prava te podizanje svijesti o problemima, pravima, stereotipima i interesima invalida rada Potrebna je pomoć svim članovima Udruge i u ostalim dijelovima Istre, a ne samo na području Pule i okolice, dodala je tajnica Udruge Marija Grgorinić, istaknuvši kako je djelovanje ove Udruge uvelike usmjereno upravo u tom smjeru. Prisutni su razgovarali i o uvjetima odlaska u mirovinu njihovih članova kao i načinima korištenja europskih projekata.

Pročelnica Krizmanić Marijanović u svom obraćanju pozdravila je prisutne i zaželjela im puno uspjeha u daljnjem radu, kao i što bolju buduću suradnju Grada i Udruge