Novosti

27/03/2014

Kreativnošću u prirodi započinje Proljeće u Šijanskoj šumi

Moto: " Ako su ti sport i zdravlje na umu dođi u Šijansku šumi!"

Nakon što je prošlog vikenda, zbog nepogodnih vremenski uvjeta, odgođen program "Proljeće u Šijanskoj šumi", ovogodišnja "premijera" održat će se ove nedjelje, 30. ožujka 2014. godine,  pod nazivom KREATIVNOST U PRIRODI.

Svi sadržaji predviđeni su u poslijepodnevnim satima.

Uz bogati program igara i radionica za djecu, građani će moći uživati u tai-chi-ju, a  šaholjupci će zaigrati šah na starom mjestu u sjeni krošnji.

Djeca će imati prilike upoznati se sa "šumskim cirkusarijama" koje će nam dočarati vesela družina Klaun Marek, Marija - čistačica i Cigo one man band. Pripremite se na žongliranje sa šiškama, hodanje na štulama, akrobacije u zraku i ostalim vratolomijama.

Ljubitelji životinja, uz KK Paradiž osjetit će dašak divljine jašući na konjima kroz šumske puteve, a polaznici radionica Centra za tehničku aktivnost "Veruda" ujedno i učenici osnovnih škola, upoznat će prisutne s drvenim kućicama za solitarne pčele (korisne kukce), kućicama za gniježđenje ptica, hranilicama za ptice i skloništima za šišmiše. Aerobik klub "Hip-hop" vježbama u prirodi za cijelo tijelo dobro će zagrijati posjetitelje, a plesne skupine break dance AB Original i plesni studio Cool step rasplesat će sve ljubitelje dobrog ritma.



I u nedjelju će sve oči biti uprte u nebo u nadi da vremenske neprilike neće ponovno pokvariti raspoloženje i otkazati  programe.



Ovim putem pozivaju se  sve građanke i građani daprovedu ugodnu nedjelju u prirodi i dobrom društvu.



Raspored događanja možete sada vidjeti i na novim stranicama Javne ustanove Pula sport.



15,00-16,00

TAI CHI KLUB PULA

tai chi prezentacija

centralna poljana

15,00-17,00

ŠAH KLUB PULA

šah uz velike šahovske figure

kafić

15,00-17,00

Cirkusna družina GO THROW MY LEGGS

šumske cirkusarije

centralna poljana

15,00-18,00

KONJI U ŠIJANI

jahanje konja KK Paradiž

centralna poljana

16,00-17,00

ZAJEDNICA

TEH. KULTURE

prezentacija kućica za pčele, kućica za gniježđenje ptica, hranilica za ptice, skloništa za šišmiše. Drvena igra "Čovječe ne ljuti se"

centralna poljana

16,00-17,00

HIP-HOP

AEROBIK KLUB vježbe u prirodi za cijelo tijelo

centralna poljana

17,00-18,00

AB ORIGINAL I COOL STEP

Plesne skupine - uživajte s nama

centralna poljana