Novosti

02/04/2014

Sportske igre mladih i ove godine u Puli

U organizaciji Udruge kineziologa Pula, a uz podršku Grada Pule, u petak 4. travnja u 11:00 sati započinju Sportske igre mladih i to Coca-Cola kupom koji će se održati na Trgu Forum, a na kojemu će se osnovnoškolci natjecati u tri sportske discipline: graničaru, cageballu i atletici.

Pozvani su predstavnici svih pulskih osnovnih škola da dođu u što većem broju, a za one najbolje predviđene su iznimno vrijedne nagrade. Ove godine, osim pobjedničke ekipe u graničaru, na finalno natjecanje u Split izravno putuju i pobjednici u atletici.

Već sljedećeg tjedna natjecanje se nastavlja u kategoriji stolnog tenisa u Društvenom centru Rojc (Gajeva 2), u dvorani STK ARENE FERRO (1. kat), s početkom u 09:00 sati (dječaci u utorak 8. travnja 2014., a djevojčice u srijedu 9. travnja 2014.), dok natjecanja u ostalim individualnim sportovima kreću sredinom travnja. Natjecanje u badmintonu će se odvijati u OŠ Veli vrh, dok će se znanje u šahu odmjeravati u prostorijama šah kluba u Radićevoj ulici. Poslastica za kraj, finalni će se susret održati u sklopu manifestacije "Proljeće u Šijanskoj šumi".

Početak termina teniskih mečeva predviđen je početkom svibnja, dok će se natjecanja u ekipnim sportovima nastaviti tijekom svibnja i lipnja. Prijavnice za sve zainteresirane pojedince i ekipe nalaze se na web stranicama Sportskih igara mladih (www.igremladih.org) gdje će biti istaknuti i datumi natjecanja po sportovima. Naglašavamo kako je obavezno ispuniti sva polja jer budući pobjednici na županijskom nivou moraju imati pratnju na završnicu u Splitu.