Novosti

04/04/2014

Foto natječaj - izložba "Proljeće u Šijanskoj šumi" 2014.

Novo u projektu "Proljeća u Šijanskoj šumi" je foto natječaj na koji se mogu prijaviti osobe svih uzrasta koje se u periodu događanja kreću, promatraju ili sudjeluju u programima manifestacije, te svojom maštom i vještinom zapažanja putem foto aparata ovjekovječe zanimljive trenutke. Fotografije prijavljene na foto natječaj moraju biti izrađene na području Šijanske šume u periodu od 23. ožujka 2014. godine do 11. svibnja 2014. godine.

Svaki sudionik može učestvovati sa tri fotografije koje moraju biti u boji.  Također fotografija mora biti 3500 piksela po dužoj stranici i 2333 piksela po kračoj stranici s gustoćom 300dpi i ne smiju sadržavati oznake poput logotipa ili imena autora.

Nakon selekcije i ocjenjivanja stručnog žirija biti će odabrano 50 najboljih fotografija. Odabrane fotografije reproducirane na formatu30cm sa 20cm biti će izložene 24.05.2014. na završnom zbivanju Manifestacije "Proljeće u Šijanskoj šumi" gdje će se i podjeliti nagrade za tri najbolje fotografije.

Fotografije se šalju elektronskom poštom na adresu: tanja@pulasport.hr, a prijavnicu za Foto natječaj možete preuzeti ovdje. Organizator foto natječaja je S.R.U. Bike spirit, a suorganizator Javna ustanova Pula sport.