Novosti

11/04/2014

Održan prijem Plivačkog kluba "Arena" i Plivačkog kluba "Pula"

Zamjenica gradonačelnika Pule Elena Puh Belci i pročelnica UO za društvene djelatnosti Elvira Krizmanić Marijanović primile su danas u Komunalnoj palači plivače Plivačkog kluba "Arena" i Plivačkog kluba "Pula".

Prijemu su uz plivače prisustvovali treneri PK "Arene" Samuel  Smajlbašić i  PK "Pule" Klara Hrastić Tiganj, a povodom održanog  Prvenstva Hrvatske u plivanju za sve kategorije održanog u Splitu od 27. do 30. ožujka .

Poneseni iskustvom sa  Prvenstva Hrvatske u plivanju, treneri su se složili kako je to veliki uspjeh u ovom sportu za natjecatelje iz Pule koji su svojim trudom postigli puno uspjeha na natjecanju.

Koliko su bili uspješni govore medalje koje su osvojili i to u kadetskoj kategoriji (14 god.) David  Doblanović s pet zlatnih medalja i jednom brončanom, Bruno Blašković (16 god) s dvije srebrne i dvije brončane medalje u mlađejuniorskoj konkurenciji, Valentina Vrljić (18 god) sa srebrnom i brončanom medaljom u mlađeseniorskoj kategoriji i Valery Švigir (19 god) jednom brončanom seniorskom medaljom.