Novosti

18/04/2014

Kerver dobio naljepnicu "˜Uskrsno jaje"™ i 1.000 kuna


Najljepši izlog u Puli i ove godine ima trgovina Kerver u Flanatičkoj ulici . Odluka je to Povjerenstva koje u ime Turističke zajednice i Grada Pule bira najljepše izloge u gradu. Maštovitim izlogom prekrivenim mahovinom "Kerver" je zaslužio naljepnicu "˜Uskrsno jaje"™ koje potvrđuje  i 1.000 kuna novčane nagrade.

Pročelnica (p.o. gradonačelnika) Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Pule Elvira Krizmanić Marjanović posjetila je trgovinu i uveličala događaj prigodnom rečenicom : "˜Hvala vam što uljepšavate grad svojim prekrasnim izlogom."

Direktorica TZ Pula Sanja Cinkopan Korotaj rekla je kako akcija teče već drugu godinu, a rezultati se itekako vide, te je dodala da su trgovci postali svjesni da će ljepšim izlogom, ne samo urediti grad, već i privući kupce u svoje trgovine.
Pojasnila je da je ovo druga ovogodišnja akcija "˜Najljepši izlog"™, koja je nastupila nakon Valentinova. Sljedeća akcija će se održati ljeti, nakon čega slijedi jesenska, božićna i na kraju sveukupna godišnja.

Djelatnice trgovine Aleksandra Benjak i  Katarina Dobronić rekle su da je njihov izlog poseban po tome što je rađen s ljubavlju i iziskuje svakodnevnu pažnju jer  mahovinu treba zalijevati svakodnevno,  no trud se isplatio sada kada s ponosom u izlogu stoji i naljepnica najljepšeg izloga Grada Pule.

Drugo mjesto u Uskrsnoj akciji osvojio je Undercolors of Benetton, treće Retro Chik, četvrto Kraš, peto Arco Iris, šesto Florami, sedmo dječji Benetton.