Novosti

02/05/2014

Istarska glazba ima svijetlu budućnost

U prostorijama Komunalne palače pulski je gradonačelnik Boris Miletić primio danas kantautora i glazbenika Livija Morosina te članove etno skupine Ščike i članove grupe In vino veritas koji će povodom Dana Grada Pule u ponedjeljak 5. svibnja u Istarskom narodnom kazalištu s početkom u 20,30 sati održati prigodni koncert.

Koncert je organiziran u i sklopu proslave 20. godišnjice glazbene karijere Livija Morosina koji se ovom prigodom zahvalio Gradu Puli i svim ostalim uključenima u realizaciju koncerta, koji će po njegovim riječima biti zaista poseban. Miletić je kazao kako su koncerti povodom Dana Grad postali svojevrsna tradicija koja obogaćuje ovu veliku proslavu te kako je i to dokaz da istarska glazba ima svoje poklonike i svijetlu budućnost.

Osim Livija Morosina nastupit će i mladi etno bend Ščike čiji su predstavnici danas zahvalili na prilici da svoju glazbu predstave pulskoj publici. Članovi benda In vino veritas predstavili su svoj novi album, dok će svjetlo dana uskoro ugledati i novi album Livija Morosina čije se snimanje odvija u Motovunu.

Promotor koncerta Daniel Sponza pozvao je sve građane da se odazovu koncertu u ponedjeljak 5. svibnja u 20,30 sati.