Novosti

07/05/2014

Svibanj u kinu

I ovaj mjesec u Kinu Valli očekuju vas odlični naslovi na programu do 4. lipnja. Repertoar otvaramo humornom dramom Hotel Grand Budapest, znanstveno-fantastičnim i dugo očekivanim naslovom Uzvišenost s Johnny Deppom u ulozi znanstvenika te sjajnom animacijom Hrabri mališan. U drugom tjednu dokumentarac Mladena Matičevića Moj zanat uputit će vas u lik i djelo našeg kantautora Arsena Dedića, a dobru zabavu osigurat će komedije Susjedi iz pakla i Osveta u visokim petama Nicka Cassavetesa s Cameron Diaz u glavnoj ulozi.

Svakako ne propustite nagrađivani dokumentarac Više od meda Marcusa Imhoofa o ulozi pčela u životu čovjeka te humornu dramu Srđana Dragojevića Atomski zdesna koji je okupio gotovo sve poznate glumce iz regije. Na programu od 15. do 21. svibnja može se pogledati i Godzilla 2D&3D Garetha Edwardsa s još neviđenim specijalnim efektima.

Grace od Monaka Oliviera Dahana o životu bivše holivudske zvijezde Grace Kelly koju glumi Nicole Kidman, novi nastavak X-Mena - Dani buduće prošlosti 2D&3D te dokumentarnu odiseju Amazonija 3D o najvećoj svjetskoj prašumi pogledajte od 22. do 28. svibnja, a u naredni mjesec uđite s Tomom Cruiseom i njegovim Na rubu budućnosti 2D&3D, ili možda s provokativnim Ozonom koji se pozabavio seksualnim sazrijevanjem Mlade i lijepe sedamnaestogodišnjakinje. I da, budite nam pustolovni i zabavni poput vjeverice Surly u Tvrdom orahu 2D&3D.