Novosti

15/05/2014

Miletić zahvalio legendarnom Geu na svemu što čini za promociju sporta i grada Pule

Pulski gradonačelnik Boris Miletić primio je danas u prostorijama Komunalne palače maratonca i neumornog sportaša Georga Rappela. Popularni Geo, kako ga brojni znanci od milja zovu, član je DSR Uljanik i jedan je od najjaktivnijih članova društva. Kako i sam kaže, trčanjem se počeo baviti još davne 1981. godine, a u svojim je nogama odavno prešao brojku od 1000 pretrčanih kilometara. "U sportu sam cijeli svoj život. Najprije sam se kao mladić rekreativno bavio dizanjem utega, a ljubav prema trčanju uhvatila me u tridesetima", priznao je Geo koji je dodao kako i dan-danas kad je u mirovini marljivo trenira. Geo se, uz Matu Tomića, Ozrena Rnjaka i Rajka Šarčevića, može pohvaliti i sudjelovanjem na svim dosadašnjim izdanjima utrke Dan Uljanika.

U njegovoj dugogodišnjoj sportskoj karijeri zbilja su brojne pretrčane staze, utrke i rekordi, a kako i sam kaže, trenutno se priprema za jedan od najzahtjevnijih i najtežih maratona, onog na Plitvičkim jezerima koji starta u nedjelju 1. lipnja.

"Godine uopće nisu važne, važna je jedino ljubav i želja da se nešto u životu postigne, jer ako nešto zbilja želite, ništa vas ne može spriječiti da to i ostvarite", kroz osmijeh poručuje popularni Geo.

Miletić mu je i ovom prilikom čestitao na brojnim uspjesima i pobjedama, ujedno mu zahvalivši što je ime Pule pronio diljem Hrvatske i na svemu što čini za promociju aktivnog načina života te mu je na kraju poželio još puno uspjeha i dobrih rezultata.