Novosti

16/05/2014

Ove subote Šijanska šuma u znaku obiteljskog druženja

U sklopu "Proljeća u Šijanskoj šumi" ove subote, 17. svibnja 2014. godine, obilježit će se Međunarodni Dan obitelji.



Aktivni hodači iz Kluba rekreativaca u prirodi pozivaju sve zainteresirane građane da im se pridruže sa svojim obiteljima u 8.00 sati na pješačkoj stazi "Zec- Ciklama". U 11.00 sati započet će mountain bike utrka u organizaciji Adrenalina kluba za školarce od  prvog  do osmog razreda.

U djelu poslijepodnevnog programa koji započinje u 15.00 sati mlađi posjetitelji biti će u mogućnosti zajahati konje uz pratnju članova konjičkog kluba Istra, a ostali će moći odigrati partiju šaha uz šahovski klub Pula.

Društvo Naša djeca organizira malu radionicu plesa, a Udruga kineziologa Pule poziva obitelji na druženje uz igre koje su osmišljene upravo za njih (kuhano jaje, vezana noga, skijaško trčanje, mačke i miševi). Cilj nije pobjeda niti osvajanje pregršt bodova, već suradnja, koordinacija, pomaganje i uživanje u prirodi, a svako će dijete, bez obzira na ishod igara, dobiti prigodni originalni dar. Za dobru zabavu i puno smijeha zadužen je Klaun Marek. Potom će uslijediti plesni program djevojaka iz Cool step-a i nastup gimnastičarki iz kluba Gazela.

Ovog vikenda za siguran boravak u prirodi zadužena je mladež Crvenog križa, a zahvaljujući sponzoriranom programu DM-a svi zainteresirani će moći obaviti i besplatni dermatološki pregleda kože.

Najavljujemo lijepi dan i dobru zabavu.