Novosti

19/05/2014

U tijeku upisi u ljetne hobby tehničke radionice

I ove godine za vrijeme ljetnih praznika pulskih osnovnoškolaca Centar za tehničke aktivnosti "Veruda" organizira ljetne hobby tehničke radionice za učenike, koji osim kupanja, igre i odmora žele naučiti nešto novo, otkriti svoje interese i stvaralačke mogućnosti. Radionice su namjenjene za učenike od 1. do 8. razreda osnovne škole, a održavat će se 2 - 3 puta tjedno od 30. lipnja do 11. srpnja 2014. godine u jutarnjim satima.

Radionice su poticajne, razvijaju kreativnost, maštu i motoriku, a polaznici stječu znanja i vještine iz različitih grana tehničke kulture. Sve su radionice prilagođene dobi i interesima djece. Učenici će raditi svoj projekt pojedinačno ili u grupama od maksimalno 14 učenika, a svoje radove moći će zadržati kao uspomenu. Voditelji radionica su iskusni učitelji tehničke kulture i profesori koji godinama sudjeluju u programima izvannastavnih aktivnosti tehničke kulture te mentori učenicima na natjecanjima mladih tehničara.

Zainteresirani se mogu prijaviti na sljedeće radionice:

- Mini ljetna filmska akademija (5. - 8. r.),
- "Eko-lego" modelarstvo (1. - 4. r.),
- R/C automodelarstvo (5. - 8.r.),
- "Informatička imaginacija" (3. - 8. r.),
- "Na ljetnom vjetru" - zmajarstvo, avioni (1. - 4. r.),
- Jedrima, "Optimista" - brodomaketarstvo (3. - 6.r)

Za sve informacije i upise  potrebno je nazvati na tel. 223-171  do 23. lipnja, posjetiti web stranicu www.ztkpula.hrili doći osobno u Centar za tehničke aktivnosti "Veruda", Trg kralja Tomislava 13.