Novosti

21/05/2014

Najava predstavljanja programa EU Kreativna Europa

Predstavljanje Programa EU Kreativna Europa - potprogram Kultura i Europske prijestolnice kulture odvijati će se dana 28. svibnja 2014 u 10:00 sati u Gradskoj vijećnici, Forum 1, 52 100 Pula. Molimo da se prijavite za sudjelovanje na predstavljanju slanjem svojih podataka na e-mail adresu: pjp-kultura@pula.hr

Desk Kreativne Europe Ministarstva kulture u suradnji s Gradom Pula, Upravnim odjelom za kulturu i Istarskom županijom 28. svibnja 2014. g. organizira predstavljanje Programa EU Kreativna Europa (2014. - 2020.) - potprograma Kultura i projekta Europske prijestolnice kulture. Predstavljanje će se održati u Gradskoj vijećnici na adresi Forum 1, 52 100 Pula. Sve nazočne uvodno će pozdraviti Jasmina Nina Kamber, p.o. gradonačelnika - pročelnica Upravnog odjela za kulturu Grada Pule i Vladimir Torbica, pročelnik Upravnog odjela za kulturu Istarske županije.

Sudionike će s glavnim karakteristikama potprograma Kultura novog programa EU Kreativna Europa (2014. -2020.) upoznati Ana Perišić Mijić, predstavnica Deska Kreativne Europe pri Ministarstvu kulture koja će iznijeti osnovne informacije o ciljevima i prioritetima samog programa, proračunu te o vrstama natječaja na koje hrvatske kulturne organizacije mogu prijaviti svoje projekte.