Novosti

27/05/2014

Uskoro 15. dobrotvorni koncert Inner Wheel Cluba Pula

Na sanašnjoj konferenciji za medije, Inner Wheel Club Pula predstavio je svrhu i program dobrotvornog koncerta kojeg već 15. godinu za redom organizira u suradnji s Glazbenom školom Ivana Matetića Ronjgova iz Pule te uputio poziv svim građankama i građanima Pule i Istre da se odazovu pozivu na ovaj humanitarni koncert.

Koncert će se održati u četvrtak, 29. svibnja 2014. g. u Domu hrvatskih branitelja u Puli s početkom u 20.00 sati, a cijena ulaznice iznosi 30,00 kn. Ovogodišnji dobrotvorni koncert namijenjen je prikupljanju donacija Udruzi cerebralne paralize Istarske županije za nabavu dizalice za spuštanje u more osoba s posebnim potrebama.

Na konferencijizamedijegovorilisu: Irene Rigo - predsjednica, IWC-a Pula, koja je predstavila osnovne informacije o ovogodišnjem dobrotvornom koncertu; zatim dr. med. Lorena Lazarić Stefanović - predsjednica Udruge cerebralne paralize Istarske županije, koja je govorila o potrebama za nabavu dizalice za spuštanje u more osoba s posebnim potrebama, Robert Rosanda, ravnatelj i Mariza Burić, profesorica - predstavnici Glazbene škole I. M. Ronjgova, suorganizatora dobrotvornog koncerta koji su govorili o dugogodišnjem, već tradicionalnom učestvovanju Glazbene škole u dobrotvornim akcijama doniranjem programa koncerta te o programu ovogodišnjeg 15. dobrotvornog koncerta.

Iz IWC-a su također pozvali donatore da svoje novčane priloge uplate na brojj žiro računa PBZ-IBAN 372340009-1118004782.