Novosti

06/06/2014

Na pulskoj tržnici nastavlja se bogati proljetni program

U subotu, 7. lipnja, od 9.00 sati svi posjetitelji pulske tržnice moći će pronaći ponešto za sebe u sklopu manifestacija Mirisi i okusi Istre i Eko sajma. Sve veći broj izlagača se uključuje u ove manifestacije, a građani su prepoznali izuzetnu kvalitetu i autohtonost ponuđenih proizvoda.

Ove subote izlažu sljedeći proizvođači: OPG MARKO KOMPARIĆ, AZRRI, BLONDI/FRUTKO, OPG FIORE, OPG STIPANČIĆ, OPG BODIŠ, I.I. GLIŠIĆ, OPG VITASOVIĆ, OPG BRIG, OPG FRANJUL i PRŠUTANA BANI.

Istoga dana održat će se i prigodna degustacija proizvoda koji se nude u trgovini Mercatino otvorenoj u sklopu zgrade Tržnice. Ispred Mercatina moći će se degustirati vina Fiore i to Malvazija i Teran te mladi kravlji i ovčji sir Cardinal Primavera.

U veliko tavi pulske proljetne padele pripremat će se "Minestrone pulska tržnica", a degustacije započinju oko 11.00 sati. Za zabavu bit će ponovno zaslužni članovi grupe "In Vino Veritas", a dok će minestrone pripremati vrijedni gastro tim, članova agencije Avenue d.o.o. i pulskog Rock Caffea.

Manifestaciju Pulska proljetna padela podržavaju Grad Pula i Tržnica d.o.o. Pula, uz pokrovitelje Turističku zajednicu grada Pule i Turističku zajednicu Istarske županije.