Novosti

03/07/2014

Bogat vikend na pulskoj tržnici

Pulska gradska tržnica nastavlja sa svojom raznolikom dodatnom ponudom. I ovog vikenda očekuju nas brojni zanimljivi gosti i izlagači.

HandMade by Markatveć se treću subotu održava u dvorištu Cyber Cafea te domaćim i stranim gostima nudi ručno rađene predmete i ukrase od raznih materijala. Kožne torbe, heklani nakit, krpene lutke te unikatne čestitke samo su dio šarolike ponude.

U sklopu manifestacije Mirisi i okusi Istreponudu tržnice obogatit će brojni izlagači sa svojim domaćim, lokalno proizvedenim delicijama. Naći će se ovdje domaći pršut, kobasice, maslinovo ulje, razni džemovi ali i tradicionalni istarski suveniri poput proizvoda od lavande i mirisnih predmeta od maslinovog drva. Za sve sladokusce ponudu će dodatno zasladiti čokoladne delicije proizvedene lokalno, u Puli.

Tijekom vikenda na glavnoj pulskoj tržnici gostovat će i neki od izlagača s prvog Istarskog festivala pašte koji se održava ovoga vikenda u Žminju, te predstavnici Festivala sira iz Svetvinčenta koji je najavljen za 11 i 12 srpanj.

Cjelokupna dodatna ponuda pulske tržnice bit će dostupna svim građanima i gostima našega grada od 9 do 12 sati.