Novosti

03/07/2014

Mladi iz Lions cluba sa svojim gostima iz europskih država u posjetu Komunalnoj palači

Danas je zamjenica gradonačelnika Pule Elena Puh Belci u prostorijama Komunalne palače primila šestero mladih iz Belgije, Finske, Nizozemske, Ukrajine, Izraela i Austrije koji trenutno borave u Puli u sklopu programa razmjene u organizaciji Lions Cluba Pula.

Puh Belci sve prisutne srdačno je pozdravila te im zaželjela dobrodošlicu u Pulu. "Mi se kao Grad želimo promovirati među mladima i u svijet poslati poruku dobrog domaćina", konstatirala je Puh Belci. Također je pohvalila trud uložen u pripremu programa za sudionike ove razmjene kao i "host mame".

Riječi hvale Gradu Puli na podršci ovom programu iskazala je Patrizia Milani predsjednica Lions Cluba Pula koja je nadodala kako sve više mladih iz Hrvatske želi putovati, a jako puno mladih iz cijelog svijeta želi posjetiti upravo Pulu.

Današnjem prijemu nazočile su Vesna Plavšić i Izabela Vitasović koje po treći put sudjeluju u programu razmjene kao "host obitelji". Predstavnice Lionsa te mladi kojima je ovo ujedno i prva razmjena podijelili su svoja iskustva i prve dojmove te očekivanja od cijelog projekta razmjene.

Također treba napomenuti da Lions Club osim razmjene koja je bila razlog ovog susreta u srijedu, 9. srpnja 2014. godine u Domu Hrvatskih branitelja u 21.00 sat organizira humanitarni koncert American Music Abroad za pomoć poplavljenim područjima Slavonije.