Novosti

09/07/2014

Tržnica večeras radi duže

Danas, 9. srpnja 2014. godine održat će se na glavnoj gradskoj tržnici u Puli manifestacija "Markat po škuren". Prostor Zelene tržnice bit će dodatno osvijetljen od 20 do 23 sata a na kamenim stolovima Zelene tržnice stalnim izlagačima koji nude voće i povrće priključit će se proširena, večernja ponuda Tržnice d.o.o. Pula.

U želji da se tržnica čim više približi pravom, tradicionalnom mjestu okupljanja stanovnika i posjetitelja, ali i da ugostiteljski lokali, koji su u sklopu prostora zgrade tržnice i okolo iste, imaju priliku raditi dulje barem u ljetnim mjesecima, došla je ideja o ovakvom događaju.

U suradnji s Turističkom zajednicom grada Pule osmišljen je i prigodan program te će za prvi Markat po škuren nastupati AB original, plesna skupina iz Pule koja okuplja zaljubljenike u breakdance i hip hop ritmove. Njihov atraktivan program počinje u 20 sati na prostoru u neposrednoj blizini zgrade tržnice.

Manifestacija "Markat po škuren" održat će se još tri puta tijekom ove sezone i to: 30. srpnja te 6. i 13. kolovoza 2014. godine.