Novosti

14/07/2014

Završene Ljetne hobby tehničke radionice

Zajednica tehničke kulture Pula putem svog Centra za tehničke aktivnosti "Veruda" organizira svakog ljeta za učenike osnovnih škola na području grada Pule ljetne hobby tehničke radionice koje su ove godine trajale od30. lipnja do 14. srpnja. Program ljetnih hobby tehničkih radionica održavao se puna dva tjedna u jutarnjim satima, a radionice su vodili mentori pedagoškog profila, nastavnici i profesori osnovnih i srednjih škola. Radionice su programski osmišljene za učenike od 1. do 8.razreda osnovnih škola. Polaznici, njih oko 90, imali su priliku upoznati se, družiti, stvarati nova prijateljstva i naučiti nešto novo.

Moglo se sudjelovat u radionici za izradu zmajeva i aviona "Na ljetnom vjetru", "Informatičkoj imaginaciji", radionici za izradu makete jedrilice "Jedrima Optimista", dotaknuli su se i obnovljivih izvora energije u radionici "Eko lego", naučiti ponešto o tehnici digitalne fotografije i snimanja filma u "Mini ljetnoj filmskoj akademiji "na temu" Prijateljstvo pobjeđuje pobjedu" i automodelarstvu.

Tako su polaznici osim kupanja, igre i odmora naučili nešto novo, otkrili svoje interese i stvaralačke mogućnosti, te s velikim zadovoljstvom primili pohvalnice za uloženi trud i marljivost te ponijeli sa sobom zmajeve i makete jedrilica.

Naše cjelogodišnje radionice u CTA "Veruda" počinju na jesen 2014. godine, a za sve informacije i upise potrebno je nazvati na telefon 052/223 - 171.