Novosti

29/07/2014

Richard West i brojni drugi gosti na Slurp!-u

Na trećem Slurp!-u 2. kolovoza na Fortu Punta Christo očekuje vas ikona rave generacije Richard West, široj glazbenoj publici poznat kao Mr. C, frontman legendarne dance grupe The Shamen, koji već 30 godina aktivno radi u glazbenoj industriji. Iza njegovog pseudonima krije se prvo slovo njegova omiljenog nogometnog kluba, Chelsea, čiji je gorljivi navijač od malih nogu. S pravom ga smatramo živućom legendom i jednim od najutjecajnijih likova u povijesti elektronske scene, a svoj DJ stil trenutno opisuje kao underground-trippy-haunting-sexy-stripped-back-electro-maximal-tech house.

Richardu će se na Fortu pridružiti i jake domaće snage - ponajprije njegov stari prijatelj Felver, čijim je posredstvom i stekao brojne fanove u Hrvatskoj još od sredine 90-ih. Felver je posljednje sezone vrlo aktivan kao DJ i promotor u zagrebačkim klubovima Funk i Masters, a čini se i da se napokon riješio imidža enfant terriblea koji ga je pratio još iz vremena Stereo Studija. Osim Felvera, nastupit će još dvoje Zagrepčana - Sergej Snooze i Jan Kinčl - Zero. Sergej, u posljednje vrijeme posvećen vlastitoj akademskoj karijeri, ovim nastupom i pokretanjem serijala Unedogled najavljuje svoj povratak na scenu, a Jana, čiji je Zero Show postao najslušanija radijska emisija o elektronskoj glazbi i sinonim za Radio 808, uvijek rado vidimo i slušamo.

Svoju će premijeru na Slurp!-u imati i članovi pulske ekipe Vakum - sve popularniji Borut Cvajner, koji je oduševio metropolu svojim nastupima ove godine i zaslužio epitet zvijezde u usponu, te Evan i Disrupted Project u live formaciji. Još jedan pulski as na lajnapu je Slurp!-ov rezident i programski koordinator Bebetto, nezaobilazna figura istarske DJ scene. Zabava na Fortu Punta Christo je zajamčena!