Novosti

01/08/2014

Dimensions kreće za manje od mjesec dana

Manje od mjesec dana ostalo je do početka Dimensions festivala, koji se po treći put vraća na idiličnu lokaciju poluotoka i tvrđave Punta Christo u Štinjanu i dovodi neka od najvećih talenata svjetske elektronske glazbe. U periodu od 27. do 31. kolovoza 2014. godine posjetitelji će moći uživati u više od 200 izvođača na 11 dnevnih i noćnih pozornica, u preko 30 zabava na brodovima i kamp uz plažu. Izvrsnoj listi od 200 izvođača koji predstavljaju najbolje od svjetske elektronske scene pridružila su se i imena iz Hrvatske i regije. Petar Dundov, Eddy Ramich, Miss Sunshine, Ilija Rudman samo su neka od njih.

Dan prije početka samog Dimensions festivala, u srijedu, 27. kolovoza, pod zidinama pulske Arene velikim koncertom bit će otvoren treći Dimensions festival uz nastupe kanadskog glazbenika  Cariboa i uzbudljivog elektronskog tandema Darkside.

Podsjećamo da se povoljnije ulaznice za posjetitelje iz Hrvatske i regije za Dimensions festival još uvijek mogu kupiti preko interneta.

Sve informacije o Dimensions festivalu 2014. dostupne su na www.dimensionsfestival.com, www.pozitivanritam.hr/festivali/dimensions-festivali svim društvenim mrežama.