Novosti

08/08/2014

Bogat vikend u Puli

Još jedan ugodan vikend je pred nama, preostaje nam samo pogledati brojne događaje u Puli i napraviti planove!

Svi ljubitelji reggae glazbe uživat će ovoga petka u Štinjanu  budući da se u Seasplash Summer Clubu priprema prava koncertna poslastica! Iz Francuske stiže živopisan bend Joke uz koji nećete ostati ravnodušni, a prije njih publiku će zagrijati bend Josip A Lisac iz Novog Sada.

 Ukoliko volite ovu vrstu glazbe a niste u mogućnosti otići do Štinjana, ostanite u Puli i posjetite Uspon De Ville gdje se će vas dočekati još jedno izdanje "Youth On Rise", tromjesečni glazbeni program koji je ove godine upotpunjen raznim izložbama, filmskim programom, plesom te ostalim oblicima neformalnih druženja a glavni mu je cilj promicanje urbane kulture među mlađim naraštajima.

Na pulskom Forumu će večeras biti vesela atmosfera, naime u 21 sat koncert će održati etno-skupina Šćike, a od 20 do 23 sata na Forumu će se odvijati i Istra Gourmet- festival istarskih gastronomskih  proizvoda.

Oni zaraženi disco groznicom pozvani su i ovog petka na pulski Mornar na još jedno izdanje Open Air Discotheque sa startom u 22 sata.

Subota će u Puli proteći u znaku koncerata i plesa. U pulskoj Areni na rasporedu je koncert pop rock skupine Prljavo Kazalište u 21 sat, a u isto vrijeme u pulskoj Katedrali održat će se Arena International- Final Gala Concert,  završni koncert ovogodišnjeg izdanja radionica Arena International.

Ukoliko se želite okušati u salsa i latino plesovima u subotu navečer ćete to imati prilike napraviti na čak dva mjesta: u caffe baru Q-time i na terasi Doma hrvatskih branitelja.