Novosti

11/08/2014

Danas koncerti, izložba i sajam na ulicama Pule

Događajima bogat ponedjeljak je pred nama. Naime, danas će, s početkom u 11 sati na Dječjem odjelu Gradske knjižnice i čitaonice, biti otvorena izložba pod nazivom "Kvartovski đir" na kojoj će biti predstavljeni radovi polaznika likovno kreativne radionice u organizaciji Obiteljskog centra. Radovi osnovnoškolaca kreativni su i raznovrsni, pa će tako posjetitelji moći vidjeti oslikane majice, torbe, brodove i razglednice s jedinstvenim porukama.

Nešto kasnije danas, oko 21 sat, u Puli će se održati dva koncerta:  sklopu programa "Na ulicama i trgovima" koji tijekom ljetne sezone organiziraju pulska TZ i Grad Pula, na Forumu će se održati evergreen koncert Val acoustic, a u isto vrijeme će se u izložbenom prostoru podzemlja Arene održati koncertna večer komorne glazbe u sklopu Poluotoka radosti, 5.festivala komorne glazbe, koji se jednom tjedno održava u Puli.

Bez obzira na to za koji se koncert odlučili, preporučamo da svratite i do pulskog Foruma danas između 20 i 23 sata budući da se tamo održava manifestacija "Istrian hand made"- ljetni sajam istarskih suvenira.  Mnogobrojni domaći obrtnici izlagat će suvenire i rukotvorine koji se mogu i kupiti, a neki će biti izrađeni direktno pred očima kupca. Ova manifestacija bit će održana i sutra u isto vrijeme.