Novosti

13/08/2014

Još manje od mjesec dana do sedmog Outlooka

Outlook festival, najveći europski festival bass glazbe i sound system kulture, početkom se rujna po sedmi put vraća na predivnu lokaciju poluotoka i tvrđave Punta Christo pored Pule. Slaveći fuziju dub, reggae, hip-hop, drum "˜n"™ bass, garage, house i srodne glazbe na 12 dnevnih i noćnih pozornica širom poluotoka i 40 boat partyja, Outlook festival od 03. do 07. rujna dovodi preko 300 izvođača, spajajući tako glazbene legende s novom generacijom glazbenika i nadolazećih talenata.

Outlook festival otvorit će koncert u pulskoj Areni 03. rujna 2014. na kojem će nastupitiSubmotion Orchestra, Fatima i Andrew Ashong, a u ulozi glavnog izvođača na otvorenje Outlook festivala u spektakularnom ambijentu pulskog amfiteatra stiže senzacionalna glazbena legenda Lauryn Hill koja je postala svjetski poznata kao član grupe The Fugees koji su inače najprodavaniji svjetski R&B izvođač nakon Micheala Jacksona.

Najavljeno je i preko 40 brodova sa sjajnim lineupom i soundsystemima koji će isploviti tokom Outlook festivala, a mjesta na njima je sve manje. Zabave na brodovima na  festivalu stekle su već gotovo kultni status - što ne čudi jer svakog dana ploveći prekrasnim pulskim zaljevom i arhipelagom Nacionalnog parka Brijuni možete uživati u intimnoj i jedinstvenoj atmosferi sa svojim omiljenim izvođačima, DJima i producentima.