Novosti

14/08/2014

Urban & 4 večeras na Kaštelu

U sklopu  "˜"˜Ljeta na Kaštelu 2014"™"˜ večeras za sve ljubitelje dobre glazbe nastupaju legendarni Urban & 4. Urban je svoj zadnji ljetni koncert u Puli imao prije dvije godine na Brijunima tijekom sezone Teatra Ulysses pa vjerujemo da ga se pulska publika itekako zaželjela, a to ćemo i provjeriti večeras u 21:30 sati.

Manifestacija "Ljeto na Kaštelu 2014" započela je velikim besplatnim koncertom Leta 3, a do sada je u sklopu ove manifestacije bio održan i fantastičan koncert Hladnog Piva te predstava Zijaha Sokolovića koja je dva sata nasmijavala pulsku publiku.

 Na Kaštelu je ovoga ljeta jako živo, a čini se kako se atmosfera neće smiriti tako skoro. Naime, u petak, 15. kolovoza u 21:30 sati očekuje nas koncertna promocija albuma "˜"˜Rocker, to sam ja"™"™ Opće Opasnosti, dok će u subotu zvuk rocka zamijenili ambijentalni zvuci sevdaha pjevačice prekrasnog glasa Amire Medunjanin i njezinog glazbenika.  Podsjetimo da u okviru "˜"˜Ljeta Na Kaštelu 2014"™"™ nakon ovih koncerata imamo još dva spektakularna koncerta, i to 21.kolovoza dolaze Elemental, dok će dubrovačka grupa Silente zatvoriti ovu manifestaciju svojim nastupom 6. rujna.