Novosti

18/08/2014

Kreću prijave na Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Grada Pule za 2015.

Od danas, pa sve do 18. rujna 2014. godine moguće je podnijeti prijavu na Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Grada Pule za 2015. godinu. Pravo podnošenja prijave na Poziv imaju ustanove u kulturi, udruge i umjetničke organizacije, samostalni umjetnici,  te  ostale pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnost iz područja kulture.

Javne potrebe u kulturi za koje se osiguravaju sredstva iz Proračuna Grada Pule jesu djelatnosti u kulturi, aktivnosti, projekti, programi i manifestacije u kulturi od interesa za Grad Pulu, te programi udruga civilnog društva.

U Program javnih potreba Grada Pule za 2015. godinu uvrstit će seprogrami ustanova kojima je osnivač Grad Pula, programi ostalih ustanova u kulturi od interesa za Grad Pulu, programi iz područja: dramske, filmske i scenske djelatnosti, knjižnične i nakladničke djelatnosti, programi zaštite i očuvanja kulturnih dobara, likovne i muzejsko - galerijske djelatnosti, glazbene djelatnosti i glazbeno-scenske djelatnosti, novih medijskih kultura i kulture mladih, programi kulturnog amaterizma, programi međunarodne kulturne suradnje, programi, projekti i manifestacije od posebnog interesa za Grad, te programi udruga civilnog društva.

Sve prispjele prijedloge programa obradit će i ocijeniti Kulturna vijeća Grada Pule i nadležni Upravni odjel na osnovu temeljenih i posebnih kriterija te će roku od 30 dana nakon donošenja Programa javnih potreba u kulturi Grada Pule izvijestiti podnositelje prijava o rezultatima Poziva.

Sve potrebne informacija, kao i E-prijavnica, nalaze se na web stranici Grada Pule pod Odjel za kulturu u sekciji Dokumenti i Izvješća. Predlagatelji programa obvezni su svoje prijave programa podnijeti u pisanom obliku, a jedan primjerak ispunjenog obrasca (e-prijavnice) s prilozima predlagatelji su dužni predati u pisarnicu Grada Pule ili poslati poštom na adresu: Grad Pula, Upravni odjel za kulturu (Sergijevaca 2, 52 100 Pula).