Novosti

18/08/2014

Grad Pula: Poziv za predlaganje programa javnih potreba u društvenim djelatnostima za 2015

Upravni odjel za društvene djelatnosti Grada Pule objavljuje javni Poziv za predlaganje programa javnih potreba Grada Pule u društvenim djelatnostima za 2015. godinu. Rok za podnošenje ponuda programa i projekata je do 08. rujna 2014. godine, a Poziv se odnosi na djelatnosti, programe, akcije i manifestacije iz područja odgoja, obrazovanja, sporta i tehničke kulture te socijalne skrbi i zdravstva.

Pravo prijavljivanja na ovaj poziv imaju ustanove kojima je osnivač Grad Pula i ostale ustanove, udruge i organizacije, savezi i zajednice udruga te ostale pravne i fizičke osobe iz djelokruga društvenih djelatnosti.

Prijave programa podnose se u pisanom obliku, a uz prijavu prilaže se dokumentacija sukladno Javnom pozivu pojedinog odsjeka. Pravne i fizičke osobe kao i ostali podnositelji, upute s obrascima za izradu ponude mogu podići u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti ili ovdje.

Prijave se predaju u pisarnici Grada Pule s naznakom za "Upravni odjel za društvene djelatnosti Sergijevaca 2, 52100 Pula" ili elektronskim putem na e-mail: pisarnica@pula.hr .