Novosti

25/08/2014

Puljani i ove godine pokazali da vole feštati

Nakon što je u subotu odgođena zbog lošeg vremena, jučer se na nekoliko lokacija u gradu održala Pulska noć, najdraža fešta svih Puljana. Feštu su posjetile tisuće ljudi, a trajala je sve do ranih jutarnjih sati.

 Obilje glazbe i ukusna hrana pridonijeli su dobroj atmosferi protekle večeri. Starogradska je jezgra bila ispunjena domaćim i stranim posjetiteljima, a svoj su doprinos živosti u gradu dali i trgovci koji su produžili uobičajeno radno vrijeme pa se sinoć mogao obaviti i večernji shopping.

Na ukupno sedam punktova organizirana je živa muzika koja je privukla različitu publiku - od mahom mlađe populacije koja se zabavljala uz disco muziku na Danteovom trgu pa sve do ljubitelja jazza koji su svoje mjesto pronašli na Trgu svetog Tome. Na Forumu se publika zabavljala uz Gustafe, a na Giardinima je održana tradicionalna gradelada gdje se već oko 22 sata tražila porcija više.

Upravo je raznolikost ponude tajna tradicionalno dobre posjećenosti Pulske noći, a Puljani su i ove godine pokazali da vole i znaju feštati.