Novosti

28/08/2014

Spektakularno otvaranje Dimensionsa u Areni

Sinoć je u spektakularnoj atmosferi Arene započelo treće izdanje dugo očekivanog  Dimensions festivala. Pred brojnim posjetiteljima iz Velike Britanije i ostatka Europe koncert je otvorio kanadski autor indie elektroničke glazbe Caribou, zajedno sa svojim bendom. U nastavku večeri Arena se još jednom pokazala kao idealna kulisa za ovaj jedinstveni glazbeni doživljaj glazbe koja svojim specifičnim ritmom privlači sve više poklonika diljem svijeta.

Prije samog otvaranja na terasi ispred hotela Amfiteatar održalo se i prigodno druženje novinara s organizatorima, gdje su uz brojne medijske kuće bili prisutni i ravnateljica TZ Pula Sanja Cinkopan Korotaj, te pročelnica Grada Pule za kulturu Jasmina Nina Kamber.

Festival se večeras vraća na magičnu lokaciju tvrđave Punta Christo u Štinjanu kraj Pule sve do 31. kolovoza sa spektakularni programom. Sa specifičnim pristupom odabira uzbudljivih, jedinstvenih i međusobno različitih glazbenika, DJ-a i producenata, Dimensions festival se pozicionirao kao jedan od epicentara elektroničke glazbe koji kroz svoj specifičan kaleidoskop okuplja najbolje od svjetske elektro scene uz primjese house, techno, jazz, funk, soul, drum and bass, psych i pop glazbe predstavljajući uz najveća glazbena imena i nove generacije nadolazećih talenata.