Novosti

01/09/2014

Nogometni spektakl na Drosini

Gradski stadion Alda Drosine u četvrtak će još jednom ugostiti nogometnu reprezentaciju Hrvatske na početku njezina novog kvalifikacijskog ciklusa za Europsko nogometno prvenstvo koje će se održati u Francuskoj 2016. godine.

Protivnik Hrvatske bit će reprezentacija Cipra, koja će u ovom prijateljskom ogledu odglumiti  reprezentaciju Malte, prvog protivnika naše reprezentacije u kvalifikacijama. Utakmica će se odigrati s početkom od 20:15 sati, a ulaznice će se po cijenama od 100 kuna (zapad), 70 kuna (istok), te 40kn (sjever i jug) moći kupiti od danas do srijede na glavnoj blagajni stadiona ispod sjeverne tribine od 10 do 18 sati, te u četvrtak od 10 do 16 sati. Karte se mogu kupiti i preko web stranice Istre 1961. Prodaja je personalizirana, što znači da kupac mora dostaviti svoje osobne podatke i OIB.

Bit će ovo treća utakmica Hrvatske nogometne reprezentacije u Puli nakon provedenog renoviranja stadiona Alda Drosine, koji je dovršen u veljači 2011. godine.  U prijašnja je dva ogleda Hrvatska u zanimljivim i atraktivnim utakmicama s mnoštvom pogodaka pobijedila reprezentacije Češke (4:2), te Estonije (3:1).