Novosti

01/09/2014

Završen 20. Croatia Bike Week

Goran Bare je u subotu svojim koncertom uz spektakularan vatromet zatvorio jubilarni 20. Croatia Bike Week u organizaciji pulskog Twin Horn MC-a. 

Nešto ranije istoga dana održan je i tradicionalan defile bikera po gradu Puli, a da se bikeri u Puli osjećaju "kao doma" govore i  prve neslužbene informacije prema kojima je čak dvadeset tisuća bikera u razdoblju od ponedjeljka 25. do subote 30. kolovoza posjetilo Croatia Bike Week. Za sve posjetitelje bili su organizirani mnogobrojni događaji i koncerti, u bikerskom kampu na Monumentima mogla se degustirati hrana po povoljnim cijenama a mnogobrojni trgovci bikerskom opremom postavili su svoje štandove. Kroz pet dana atmosferu su zagrijavale i atraktivne hostese. Glavne zvijezde ovoga susreta bili su, naravno, limeni ljubimci, a bilo ih je zaista raznih vrsta i sa svih strana svijeta.

Nakon završetka još jednog uspješnog Croatia Bike Weeka možemo sa sigurnošću reći kako je Pula zaista svestran grad, poznat ne samo po bogatoj povijesti i turizmu, već i grad visoko pozicioniran na bikerskoj karti svijeta.