Novosti

08/09/2014

Ovoga vikenda Pula je plesala

Ovoga vikenda, točnije 5. i 6. rujna na pulskoj Portarati održana je manifestacija "Pula pleše". Na manifestaciji koju već četvrtu godinu zaredom  podržavaju Grad Pula i Turistička zajednica grada Pule nastupilo je preko 300 izvođača iz ukupno 14 plesnih udruga, škola, studija i klubova s područja grada.

U večernjim satima u petak i subotu publiku su zabavljali plesači najrazličitijih plesnih stilova ali i godina, od klasičnog baleta, suvremenog plesa, preko zumbe, hip-hopa, breakdancea pa sve do tradicionalnog irskog plesa. U subotu ujutro pred brojnom publikom održan je program za najmlađe,  a plesom su se predstavili plesači mlađi od  12 godina.

Na manifestaciji su nastupili Plesni studio Zaro, Studio za klasični balet Rondo, Plesni centar Studio, Breakdance studio AB Original, Društvo Naša djeca Pula, KUD Tasa-Plesni studio Art Dance, DSR RITAMZ, Irish Maiden - irski ples, Sense & Dance, Plesni studio Cool step, Plesni studio Rosso Latino, Plesni studio Infinity, S fitness i Saltatrix.