Novosti

01/10/2014

Kupujmo u Puli uz popuste do 50 posto

Danas je u prostorijama TZ Pula održana konferencija za novinare na kojoj je najavljena nova shopping akcija nazvana "Kupujmo u Puli" koja će se održati 4. listopada 2014. godine. Ovu akciju organiziraju TZ Pula, Grad Pula, HGK Pula i Udruženje obrtnika Pule. Konferenciji nazočila direktorica TZ Pule Sanja Cinkopan Korotaj, Serđo Stupar, Sanja Bubonjić iz Hrvatske gospodarske komore te Elida Cerovac Bakiš, predsjednica sekcije trgovaca pri Obrtničkoj komori Pula, koja je bila i inicijator ove akcije.

Pozdravivši sve prisutne Cinkopan Korotaj je ukratko izložila program akcije "Kupujmo u Puli" naglasivši kako je minimalan uvjet za sudjelovanje u akciji iznosio 15% popusta, a neke su trgovine pristale na čak 50% zbog čega se očekuje dobar odaziv građana. Osim popusta i produženog radnog vremena do 22.00 sata, za sve posjetitelje bit će organizirana i živa glazba na dva punkta-na Tržnici Pula te Portarati. U akciji sudjeluju ukupno 53 trgovine koje će biti posebno obilježene.

"Grad Pula od samih početaka podržava ovu i slične akcije kojima se, na zadovoljstvo svih uključenih, potiče trgovački sektor i oživljava centar grada, a građani imaju priliku dobro se zabaviti i pritom uštedjeti",  rekla je Lidija Musi, pomoćnica pročelnice UO za kulturu u Gradu Puli.

Akcija "Kupujmo u Puli" pretposljednja je prodajna akcija od četiri predviđene za ovu godinu. Sljedeća nas očekuje 6.prosinca 2014., povodom blagdana Sv. Nikole.